Gaurkotasuna



20 plaza dastatze bakoitzeko.

Bakoitzaren izen ematea: 5 €. Web orrian edo 012 telefonoaren bidez.

OTSAILAK 9 OSTIRALA 18:30ean

Txokolate dastatzea.

Nafarroan egindako txokolate mota ezberdinak ezagutuko ditugu, haien ezberdintasunak kakao mailaren arabera, eta abar.

OTSAILAK 23 OSTIRALA 19:00etan
 
Ardi eta ahuntz gazten dastatzea.

Ardi eta ahuntz gazten inguruko azalpen teorikoa eta haien arteko ezberdintasun nagusiak.
Gaztan ebaluatzen diren atributu sentsorialen azalpen teorikoa.
Umotze denbora ezberdineko gazten dastatzea.

MARTXOAK 16 OSTIRALA 18:30ean

Nafarroako etxeko mermeladen dastatzea.

Etxeko mermeladen egitea eta orotariko errezetetan erabilpena ezagutzea. Etxeko mermelada mota ezberdinak dastatzea.

MARTXOAK 23 OSTIRALA 19:00etan

Ezagutu eta dastatu Lodosako pikillo piperra.

 

 

Piperraren hazkuntza eta ontziratzearen azalpen teorikoa.

Piperran ebaluatzen diren atributu sentsorialen azalpen teorikoa.

Jatorri ezberdineko piperren dastatzea.